Geocalor Invest Kft - Épületgépész mérnök iroda | Állásajánlatok
Menü

Rólunk

Fiatalosan

A Geocalor Investnél modern szemlélettel, újító ötletekkel, a fejlődő technológia adta lehetőségeket kiaknázva biztosítjuk a leghatékonyabb épületgépészeti megoldásokat, legyen szó akár nagyipari vállalatok teljes körű épületgépészeti tervezéséről vagy egy családi ház fűtésrendszerének korszerűsítéséről.

Felelősséggel

Büszkék vagyunk rá, hogy stabil, jól működő partnerhálózatunk révén komplex szolgáltatásokkal tudunk felelni ügyfeleink igényeire, a szaktanácsadástól, tervezéstől az engedélyeztetésen és kivitelezésen át a műszaki ellenőrzésig. Fontos számunkra, hogy az általunk elvégzett projektek megbízhatóan, hosszú távon, maradéktalanul kiszolgálják megrendelőinket.

Tapasztalattal

Minőségi munkánk záloga munkatársaink közel 20 évnyi építőipari tapasztalatában, folyamatos szakmai képzésükben és cégünk számos sikeres ipari és lakossági projektjében rejlik. Ezt az értékes tapasztalati tőkét hasznosítjuk munkánk során nap, mint nap, melynek köszönhetően ügyfeleink igényeire optimális és praktikus megoldásokkal szolgálhatunk.

 

Ismerje meg szakértő csapatunkat!